Werkplaats en service

WerkplaatsWerkplaats Action Motorsport
Onze werkplaats is ruim en modern uitgerust met de juiste gereedschappen, apparatuur en software. Ons personeel is ook zeer ervaren op technisch gebied vanuw  cross-, enduro-, supermotard motor, zijspan en quad, daarom is die hier in goede handen om hem in goede conditie te brengen en houden.

Onderhoud en reparatie
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van cross-, enduro-,supermotard motoren, zijspannen en quads. Dit kunnen we op een snelle en deskundige wijze uitvoeren, omdat we veel onderdelen op voorraad hebben liggen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij het juiste adres om uw onderhoud en reparaties uit te laten voeren.

Revisie
Wij zijn ook gespecialiseerd in het reviseren van motorblokken en veringen.

TuningDSC01717 vervaagd 2
Elke rijder is anders en heeft zo zijn eigen ervaring, gewicht, lengte en voorkeuren voor het rijden met de motor. Wij geven u advies over wat de mogelijkheden zijn tot het tunen van de motor en zorgen er zo voor dat er een perfecte afstelling ontstaat tussen u en uw motor.

Luchtfilters
Heeft u gebruikte en vuile luchtfilters en heeft u geen tijd of zin om ze zelf uit te wassen en opnieuw in te oliën? Wissel ze dan om bij ons! Wij hebben elke luchtfilter klaarliggen om zo op uw motor te monteren en te gaan rijden. Je levert de gebruikte en vuile luchtfilters in en we geven u zuivere luchtfilters mee.

Uiterlijk1890392_294068784074508_1093974014_o uitgesneden
Om uw motor een nieuw uiterlijk te geven kunt u bij ons terecht. We kunnen voor u gekleurde wielen inkopen of uw originele wielen in de gewenste kleur laten coaten. Ook kunnen we stickersets laten maken die op uw eigen wensen ontworpen wordt zodat u een unieke stickerset op uw motor, zijspan of quad kunt plakken.